marți, 20 martie 2012

Indreptandu-ma spre iad .


Traiesc un pacat . O drama . Le traiesc la maxima intensitate si nu ma satur . Mai "anormala" pot sa fiu ? Stiam ca sunt masochista , dar acum incepe sa doara .. real . Fizic si emotional . Sunt la rascruce de foarte mult timp : Pot sa aleg sa raman aici printre ruinele Raiului nostru sau la fel de bine pot imi dau drumu si .. si sa ma ia dracu ! Momentan nu stiu care alegere ar fi mai dureroasa .
Ar fi trebuit sa am planul B , dar eu m-am blocat la planul A : 24 din 24 cu persoana ta . N-am timp de altceva , timp de viata mea .. sa mai schimb ceva cand ea imi da ocazia ! ( cu o voce de Guess Who in cap )




Simt ca trebuie sa ma eliberez definitiv, dar eu sunt legata de tine deja , pentru totdeauna . Stii tu alta varianta ? Caci eu , iubindu-te , nu ma vad in alt loc decat langa tine . Nu simt ca mai traiesc si timpul nu asteapta dupa mine , dupa fericirea mea . M-ai urcat sus , dragul meu , si apoi ai plecat cu scara . Iar eu singura , acolo sus nu am putut sa stau . Nu fara tine . 


" E furtuna in Rai... tu habar n-ai, ca pe mine nu te-au primit acolo! "





* Stiu , simt , vad , aud , miros ca ma iubesti !

8 comentarii:

  1. Iubirea e mereu raspunsul ... pacat ca uni sunt prea oribi sa vada ca ii iubim cred ca asa este si in cazul tau!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm , si mie imi place Guess Who :3
    Stii , daca nu poti sta sus fara el , zboara sus astfel incat alti ei sa te vada . Timpul nu asteapta , dar timpul vindeca , o sa treaca , o sa treaca la fel ca celelalte suferinte !
    Nu uita , tu esti o floare !
    Zi buna !:*
    Ascunsa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate , toate trec .. mai usor sau mai greu , dar trec .

      O zi buna si tie draga mea :*

      Ștergere
  3. Ma captiveaza postarile tale...
    Imi pare bine ca ti-am descoperit blog-ul.
    O seara frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce postarea e in martie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohhh , ai revenit >:D< . Pai initial in martie a fost scrisa , dar a fost pusa la mesaj nefinalizat . Defapt toate postarile mele erau asa , si le.am publicat din nou cu data in care au fost scrise de la bun inceput.

      Ștergere

Judging people is a fruit of not loving people.