miercuri, 19 septembrie 2012

Sfat ?



        Am din nou un moment de rascruce . Ca sa fie totul clar eu sunt genul ala de om , de fata , care nu tolereaza greselile , care ramane blocata undeva in trecut cu sufletul chiar daca viata-mi merge normal inainte . Nu imi pot gasi o asa zisa pace interioara , nu-mi pot recupera sufletul pana cand nu mi se spune tot adevarul ( chiar daca doare ) . Macar stiind adevarul voi putea alege corect . In ultima vreme tind sa fiu putin mai mult falsa prin faptul ca afisez un zambet pictat pe fata , o stare calma si fericita .. dar in interiorul meu ma simt presata de anumite intrebari , nu sunt atat de implinita si fericita pe cat dau impresia .
Sincer ajung la disperare . Daca pana acum o saptamana nu scotea nimeni nici un cuvant de la mine si voiam sa fiu scutita de intrebari , acum simt o nevoie coplesitoare de a vorbi cu cineva , de a fi inteleasa , de a primi sfaturi . De aceea apelez la prietene , la mama . Bineinteles ca nu de fiecare data se intampla sa fie asa cum as fi dorit eu , referitor la intelegere , la sfaturi . Poate pentru ca eu sunt cea care gandesc gresit , cea care vrea sa actioneze gresit , iar respectivele persoane carora ma confesez imi vor doar binele dandu-mi astfel alt fel de sfaturi ...
        Dar pe cat de bune ar fi .. pe atat nu ma ajuta sa ma regasesc , sa ma eliberez . Eu am si o mare-mica problema cu atasamentele , cu fixurile . Daca ajung sa capat fata de cineva un sentiment ( fie ca e iubire sau ura ) sau o parere ( la fel , buna sau rea ) cu greu o sa vad persoana respectiva cu alti ochi . Sunt cel mai bun prieten si cel mai rau dusman , acum depinde de ce parte vei fi . Sunt o persoana prea buna , totul pana cand sunt calcata pe coada . Cu rusine pot spune ca in momentul de fata urasc pe cineva , si sunt sigura ca este ura . In timp se va duce , dar aceasta persoana imi va fi intotdeauna antipatica .
       Incerc sa fiu cat mai normala posibil in viata de zi cu zi , asta insemnand ca nu fac mutre atunci cand imi este prin preajma , sau ca evit anumite intalniri , locuri pentru ca e si ea acolo . Nu am nimic , sunt ok si nu ma deranjeaza prezenta ei  . Dar strang din dinti defapt . Pentru ca nu suport nimic ce tine de ea, in special gandul ca si-a batut joc de ce am iubit eu si iubesc cel mai mult .
Ca sa fiu mai precisa este vorba de o Oarecare, tipa despre care am mai povestit pe aici care ce s-a gandit ea .. " i-a sa stric eu o relatie ... " . Si asa s-a bagat ea in seama cu iubitul meu dupa ce eu plecasem acasa dintr-un loc de unde am fost cu totii in aceiasi seara ( trebuie sa precizez ca nu se cunosteau personal pana atunci , se stiau asa din prieteni comuni , dar nu aveau nici o tangenta ) . Povestea este foarte complicata , ma tem ca nu veti intelege nici daca v-as povesti detaliu cu detaliu . Noi doua evident am impartit un baiat . La o zi dupa ce avusese loc despartirea mea si a lui , dansii s-au cuplat . Si au avut o relatie de aproximativ 3 luni. Dupa aceasta tragica despartire a lor ( vai cat m-am bucurat ) am decis sa ne mai dam noua o sansa pentru ca ne legau mult prea multe, iar 3 luni cu o alta nu au putut desface legaturile noastre. In aprilie ne-am impacat iar de atunci pana acum suntem ok . Faptul ca am reinceput relatia nu a fost pentru ca il iertasem de tot, a fost pentru ca aveam nevoie de el .
          Nu pot scapa de gandul acesta , ca a ales o Oarecare pe care o stia de-o zi  . M.am simtit tradata si inselata . Nu pot uita nici cum m-a tratat ca pe o straina cat timp a fost cu ea si la rugamintea ei a intrerupt orice legatura cu mine . Ea o straina si eu care ii fusesem alaturi . Motivele despartirii noastre insa nu au fost legate de ea ( cica ) .. asa ca tind sa cred ca s-a aruncat cu capul inainte intr-o relatie in care nu avea nici o baza ( si a ajuns la vorbele mele si a aflat pe pielea lui tot ce sustineam eu ) . Dureros este ca a tinut la ea, mai mult sau mai PUTIN. Iar acum se asteapta ca eu sa ma comport ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.
          Cum sunt eu ghinionista , tipa asta ( care e mai mica decat mine ) a intrat in liceu cu mine . Am fost putin uimita cand am vazut-o . Am simtit multe atunci , caci nu a fost usor sa vad fata din "trecutul" lui ( dramatizez si eu .. cahh ). Lasand la o parte faptul ca nu e deloc atat de feminina pe cat imi lasase impresia.. are si niste aere de " mare sefa , mare frumusete  " , cum se autointituleaza ( sa zic asa , lucruri spuse de ea, ca doar nu ma apuc eu acum sa inventez, doamne fereste) . Sincera sa fiu , stiu sa recunosc atunci cand o fata este mai frumoasa , mai delicata decat mine si accept asta . Dar in cazul de fata nu se pune problema . Este o fata grosolana intr-un mare contrast cu domnisoara ce pretinde a fi . ( Sper sa nu se inece su semintele pe viitor ) In schimb in poze iese de 4325873945 de ori mai bine , motiv pentru care imi ziceam " da , din punctul asta de vedere e ok ". Constat acum ca nu e deloc asa cum credeam eu . Nu are nimic din ce eu nu am , ba chiar din contra. Insa sunt geloasa ca l-a avut pe el , atat. Poate avea orice, dar nu pe el. Si ce ma infurie cel mai tare e ca pentru ea nu a inseamnat mai nimic , a fost doar un altul .. in timp ce pentru mine el era totul . Cum fac sa uit ? Sa iert ? Sa ignor ?
              Mi se spune sa incetez ca nu mai are nici un rost sa rascolesc trecutul , ca el e cu mine acum .. ce mai conteaza ce s-a intamplat ? Nu conteaza ? Daca pentru toti ceilalti nu conteaza ... conteaza pentru mine . Intr-un razboi se poate ca nimeni sa nu castige , ci doar sa se lase cu victime . Eu sunt victima , nu am cum sa uit ce m-a ranit .E mai bine asa ? Sa ma prefac ca e bine si sa ma doara pe interior ? As mai avea doar putin de lamurit , insa un lucru foarte important. Apoi as putea incepe sa ma vindec cu adevarat . Dar mi-e frica sa actionez .. dar nici sa ma prefac nu-mi sta in fire . Voi alege sa vorbesc ... cand imi voi face curaj . Sper sa fie bine ! O sa fie bine !!!


12 comentarii:

  1. Credeam ca sunt singura care are "apucaturile" astea si daca intr-adevar semanam atat de mult pe cat cred eu sunt mai mult ca sigura ca la un moment dat vei risca si ii vei spune ce ai pe suflet, dar iti dau un sfat draga mea: inainte de a deschide gurita, asigura-te ca esti pregatita pentru consecinte!

    Aaa si depinde doar de tine daca poti sa il ierti, sa uiti si sa lupti pentru relatia pe care ti-o doresti, insa trebuie sa fii sigura ca merita sa faci toate chestiile astea pentru el!

    Te pup, daca vreodata mai ai nevoie de vreun sfat, e ciudat sa zic asta pentru ca nu ne cunoastem, dar stii unde ma gasesti! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Incep prin a-ti multumi din suflet pentru sfat si pentru ca ai avut rabdarea de a ma citi, sa zicem asa.

    Cat despre ce am facut, asa a fost. I-am spus si ultimul lucru care ma tinea legata de perioada de atunci si ma simt mai bine, cu mult mai bine. Ba chiar incepe sa nu ma mai afecteze cu nimic trecutul, cu cat mai putin Domnita in cauza.
    Adevarul este mereu cel mai bun! Plus ca relatia mea cu el merita mai mult de atat iar timpul petrecut acum impreuna compenseaza cu mult o greseala din trecut... pentru care in diferite masuri suntem amandoi vinovati.

    Te pup si eu :* si chiar voi apela la sfaturile tale. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca ti-ai rezolvat problema ...
    Asa mi s-a intamplat si mie , mai mult sau mai putin , insa Little Slut , era o prietena buna de-a mea . Nu i-am iertat nici pe unul , nici pe altul . Nu ii mai pot vedea niciodata ca inainte , desi a trecut aproape un an de atunci . Stii cum e ... ierti , dar nu uiti . Problema e ca eu nici nu am iertat . La fel ca si tine , sunt cea mai buna prietena , dar cel mai aprig dusman .
    Oricum , toata chestia asta m-a schimbat enorm , sper eu in bine . M-a maturizat .. ce nu te omoara , te intareste . Cu timpul probabil "ura" asta se va diminua ... dar urmele raman oricum ar fi . Nu ii urasc , nu imi uratesc sufletul pentru ei , atat ca mi-au provocat o mare dezamagire .
    Asta e ... am vorbit cam prea mult si ar trebui sa inchei .
    Oricum , la fel ca si C.L.M stii unde sunt :D
    Pupici .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma lasa masca genul asta de oameni bagaciosi 8-|, si sunt la tot pasul din cate am observat. Eu nu o s-o iert pe acea fiinta pentru ca a fost o mare nesimtita cu el si nu a apreciat nimic. Daca eram in locul lui o trosneam si o trimiteam la masa s-o invete bunele maniere. Numai sa fi venit la mine o pustoaica mai mica cu fite de mare diva, ca o lua mama dracu.

      Ahh , ca m-am si enervat :))). Multumesc Stefi >:D<.

      Ștergere
  4. probabil ca nu si-a dat seama cine esti cu adevarat decat atunci cand te-a pierdut...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tocmai deasta am facut eu tot posibilul sa isi dea seama :)

      Ștergere
  5. multa lume nu isi da seama de un lucru, toata furia asta .. pe fetele celelalte nu are rost,nici macar pe el ,defapt simti furie pe tine ca ai crezut in relatie,in el si asta te face sa o indrepti spre ceilalti,inconstient sau cateodata constient.
    Sunt multe lucruri greu de inteles pe care probabil nu multa lume isi da seama dar gelozia sau furia nu face altceva decat sa te darame pe tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca deranjeaza si mai mult ce o sa zic acum..dar defapt nu a fost niciodata "al tau" nici nu exista iubita mea /iubitul meu in sens de posesie.. fiecare persoana iti face propriile alegeri indiferent de parerea ta sau a mea sau sentimentele care le ai.Cand o sa intelegi asta o sa vezi ca nu ai de ce sa iti para rau sau sa fi furioasa pe cineva,e doar o alegere,asa sunt oamenii iar daca au fost placute momentele cu el aminteste-ti de asta,daca in schimb te gandesti de ce a luat decizia asta,de ce m-a tradat o sa ramai cu intrebarea.
      DE ce? Pentru ca probabil nici el nu stie asta,de ce. Mereu se presupune ca toata lumea ar sti de ce face anumite lucruri,spre surprinderea majoritatii multa lume nu stie de ce..

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Nu era vorba de nici o posesie . Si cum adica.. de ce sa nu urasti pe cineva care-ti face rau ? E pur si simplu involuntar , urasti si atat . Sau hai, sa nu exagerez , dar se creaza o antipatie profunda .

      Ștergere
  6. si inca ceva... defapt cand zici ca urasti persoanele x ..defapt daca stai bine sa te gandesti,dar sa te gandesti profund..o sa descoperi ca singura persoana care o "urasti" esti Tu insuti!'

    esti furioasa pe tine,nu pe el sau ea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma urasc, nu m-as ura niciodata pentru asta . Poate sa am o urma de dezamagire fata de mine, dar ura nu .

      Ștergere

Judging people is a fruit of not loving people.