miercuri, 22 februarie 2012

Supermassive Black Hole


O gaura imensa ! Rezultatul fabulos al unui trecut memorabil .
Povestea trecutului meu . 

         Candva , de nicaieri , a aparut un punct stalucitor de cer . Scanteia era atat de mica incat abia putea fi zarita . Se pierdea adeseori in intunericul patrunzator al noptii si in puternica lumina a zilei . Era eclipsata , dar nu pentru mult timp . Incet si cu rabdare a reusit sa se formeze singura in interiorul ei , devenind din ce in ce mai mare si mai luminoasa . Incepea deja sa atraga priviri , sa trezeasca intrebari , curiozitate , fascinatie si dorinta .

           Nici ea nu credea ca va ajunge sa faca lumina acolo unde era intuneric , ca va ajunge sa se dezvolte intr-un spatiu neomogen plin de corpuri cu probabil o suprafata de mii de ori mai mare , in a caror umbra se ascunsese pentru mult timp, pe care le invidia pentru aspectul lor ce te lasa fara cuvinte . Insa , dupa lungi perioade de explozii , framantari pe dinauntru si pe dinafara , transformari si evolutie a ajuns sa concureze cu unele dintre cele mai miraculoase corpuri ceresti ale Universului .


            In jurul ei incepusera sa orbiteze din ce in ce mai multe stele , altele voiau s-o puna la pamant . Cine e si de unde a aparut ? E frumoasa , e pura , e linistita ... nu se agita prea mult .  Nu se implica in conflicte inutile , insa daca este impinsa la extrem nu dureaza mult pana sa se dezlantuie . Dar stie sa se faca placuta , stie sa isi tina aproape prietenii . 
  

      Dar ceilalti  nu stiu ca a fost aici dintotdeauna . Au fost prea increzuti sa o priveasca .. era doar un punct mic si nesemnificativ . Acum de ce o trateaza asa ? Ea stie tot adevarul caci ea a fost cea care a privit din umbra . Si nu are nevoie de atentia altora acum cand a iesit din ascunzatoare . Vrea pe cineva care a observat-o inca de pe atunci . Si o sa caute , printre miliarde si miliarde de stele ... acolo e cineva ! Iar cand il va gasi , nimic din jurul lor nu va mai conta . Nici galaxiile imense , nici alte stele . Vor conta doar ei si iubirea ce-i tine in viata , pana cand odata si odata se va consuma .. dar nu in sensul ca se va sfarsi . Se va transforma in ceva infinit .. intr-o gaura neagra . Si va distruge tot ! Dragostea lor va distrge tot.






4 comentarii:

Judging people is a fruit of not loving people.