miercuri, 29 februarie 2012

Boy , if you leave me , you`re out of your mind !


      
         O vezi , o vrei dar nu o poti avea . Clasic , nu ? Te rog , inceteaza sa te uiti atat de insistent .. isi da seama , e inteligenta . Dar cum poti sa-i rezisti ? E incantatoare . Te intrebi ce te atrage la ea ... Cum adica ce ? Ochii ei plini de mister te fac sa crezi ca ascunde ceva intunecat , vrei s-o cunosti , sa intrii in lumea ei haotica , sa faci parte din viata ei neobisnuita pentru ca ea e singura ce poate sa aduca un strop de magie in universul care se invarte parca in jurul ei . Curiozitatea te sufoca si nu mai poti respira fara ea ! E vitala pentru tine.
A invatat sa-si pastreze secretele adanc in minte si inima pentru a nu fi ranita , iar . In ochii lumii pare ca vrea sa-si gaseasca dragostea adevarata . Dar nimeni nu stie ca a fost profund sfasiata in jurul inimii . Inca sangereaza cumplit si isi pierde pulsul si la cea mai mica drama din viata ei . Suferinta ei o face irezistibila ! Toti o viseaza in bratele lor , toti vor s-o vindece .


         Nu te mai stradui sa o intelegi ! Nu te vrea pe tine , pe Y sau pe Z . Il vrea pe el , pe X ! Doar cu el atinge cotele maxime ale fericirii si ale succesului ! El a distrus-o , el poate sa-i readuca zambetul . E coada ca la painea calda , stiu , dar nu cred ca o sa mearga . Totusi , ia-ti un loz , incerca-ti norocul si poate-i castigi inima .
A trait o poveste de dragoste cum nici prin gand nu-ti trece . Candva radia de bucurie si era puternica , dar viata nu e mereu corecta , sau poate ca X nu a jucat cu cartile pe fata . E singura , trista si ingandurata . Tot ce mai are sunt prietenii , familia ,Dumnezeu si multe poze cu el pe care le priveste ori de cate ori lacrimile ii inunda obrajii . Amintirile nu o elibereaza , o tin captiva si o obliga sa-l doreasca in continuare .




E superba , e tot ce iti poti dori .. sau mai mult de atat ! E visul multora , o adevarata muza. E singura , lucru ce te pune pe jar , insa inima ei este ocupata . Nu da niciodata detalii , se joaca cu tine , te seduce si apoi te ignora total . Nu face nimic altceva decat sa puna in practica ce a invatat de la el , de la X .
Acum merge dupa principiul " Mai intai ma iubesti , apoi te dezamagesc " . Cauta suferinta pentru ca doar asa poate uita de rana adanca ce ii inconjoara pieptul .
Fericirea pentru ea este ceva abstract , nu mai crede ca o sa o intalneasca vreodata , dar tanjeste in fiecare secunda dupa ea . Vrea sa o simta , sa o traiasca , dar cicatricile de pe corpul ei firav nu sunt vindecate .
Se aruncat intr-un ocean ce lacrimi amare , mintea si sufletul ei sunt imbibate in ceata . Are doar un scop , X ! Insa e neputincioasa , vrea ceva ce o depaseste , o epuizeaza .

10 comentarii:

  1. "Amintirile nu o elibereaza , o tin captiva si o obliga sa-l doreasca in continuare ." MAMAMAMA! EXACTAMENT!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos , e maximmm tot ce spui tu :* .Roberto

    RăspundețiȘtergere
  3. haha , merci :))) . Da , e MAXIM !! yeeea

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu postarea asta m-ai lipit de blog-ul tau . Ai un cititor in plus , imi fac usor loc cu coatele aici pe al tau blog'sor . E geniala postarea,atat de bine alese cuvintele , atat de emotionant . Iti multumesc ! O toamna perfecta sa ai ! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer , ma bucur foarte mult sa aud asta >:D< . Iti voi face si eu imediat o vizita si sunt convinsa ca ai un blog la fel de frumos si interesant :*

      Ștergere
  5. Degeaba e o coada ca la paine in jurul ei ,ea stie ce vrea inima si sufletul ei ,unde ii este indreptat.:) ma regasesc ,parca era si la mine inainte la fel ,si nu coada poate persoane nepotrivite,dar acum l-am gasit pe X cel mai potrivit,cel special.
    Mi-a placut mult postarea. >:D< scris foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur foarte mult ca l-ai gasit si va doresc numai fericire . In povestea mea acest X nu era tocmai unul "potrivit" pentru ca o tradase dar cumva ea tot pe el il dorea . Spera insa ca va gasi si pe altcineva care s-o vindece .

      Ștergere

Judging people is a fruit of not loving people.