luni, 18 octombrie 2010

Suflete pereche !?


Adevarat sau nu , mie una mi se pare ca se potrivesc .. Cel putin la mine si la " sufletul meu pereche " . O sa va spun la sfarsit care este al meu , avand in vedere ca eu sunt Taur .



Berbec

De la Berbeci ar trebui să te aştepţi la exact ceea ce vezi, pentru că ei nu sunt genul de oameni care să se încurce cu jumătăţi de măsură. E recomandat să ai cel puţin la fel de multă energie ca şi ei, pentru că dacă nu poţi ţine pasul cu ei nu e bine. Te va linişti faptul că vei şti întotdeauna "cum stai" cu ei, pentru că nu sunt genul de persoane care consideră că trebuie să îşi ascundă sentimentele, aşa că nu o fac. Da, sunt unele dintre persoanele care pretind cele mai multe lucruri de la partenerul de viaţă, dar asta pentru că şi ei sunt pregătiţi să ofere la fel de mult.

Taur

Cel mai greu lucru pe care îl ai de făcut este să îi faci să se deschidă şi să îţi arate sentimentele lor. Dacă însă vei reuşi să faci asta, te vei simţi de parcă ai fi câştigat premiul cel mare, pentru că au foarte multe de oferit. Cu certitudine sunt persoane ataşate de casă şi de atmosfera de familie, aşa că nu îţi imagina că sunt genul care o pornesc în fiecare weekend în drumeţii. S-ar putea să ai destul de mult de aşteptat pentru ca Taurii să preia iniţiativa, dar dacă îi faci să se simtă în siguranţă, îţi vor deschide şi cheia inimii lor sensibile.

Gemeni

Nu trebuie să te mire dacă în relaţia cu o persoană din această zodie vei avea impresia că ai de-a face cu două persoane, de obicei un Doctor Jekyll şi un Mister Hyde (pentru că şi Geamănul tău îşi va scoate la iveală când faţa de om bun, când pe cea rea). Cu siguranţă nu te vei plictisi şi veţi avea ocazia –mai mult el- să vorbească şi să vorbească şi să vorbească...Singurul lucru care te-ar putea deranja este că nu prea are obiceiul să fie interesat şi de poveştirile altor persoane.

Rac

Sunt cu adevărat cei mai iubitori şi mai afectuoşi din tot zodiacul. Dar nu te aştepta ca tu să stai şi ei să te adore: au nevoie şi ei de foarte multă atenţie şi grijă, pentru că sunt sensibili şi pot fi jigniţi foarte uşor. Iar dacă eşti dispus să le hrăneşti orgoliul destul de fragil, vei avea parte de iubirea lor pentru totdeauna (sunt foarte fideli).

Leu

Dacă eşti de acord să îi acorzi dreptul de a fi cel mai important, mai frumos, mai deştept şi mai, şi mai...nativul din Leu va fi pregătit să îţi acorde aproape aceleaşi drepturi şi să te adore. Iar dacă vei face tot posibilul pentru a nu-i rani mândria, va face aproape orice pentru a te face să te simţi ca o regină. Ce mai trebuie să faci tu? Să te mulţumeşti cu rolul secundar în cuplu şi să îl încurajezi şi să îi fii alături mereu.

Fecioară

Nu-i aşa că visezi la un partener care iubeşte mai mult ca orice curăţenia, disciplina şi buna organizare a lucrurilor, genul de partener care nu uită niciodată nimic şi care ţine minte mereu toate lucrurile care te fac fericită? Un nativ din Fecioară este persoana care îţi trebuie! Atunci când sunt îndrăgostiţi, aceştia nu vor decât să se pună la dispoziţia partenerului şi sunt mulţumiţi să nu se afle în centrul atenţiei şi să îi lase locul persoanei iubite. Totul e să faci faţă limbii lor ascuţite şi spiritului critic exacerbat.

Balanţă

Nu se simt împliniţi decât atunci când iubesc. Sunt parteneri atenţi care însă cer foarte multe în schimb de la partener, iar asta pentru că sunt pregătiţi să ofere la fel de mult. Au tendinţa de a se uita prea mult după alte femei şi ştiu cum să evite orice fel de confruntare sau de ceartă. Iar dacă te enervează oamenii care încearcă mereu să placă, e bine să îi eviţi.

Scorpion

Sunt persoane extrem de pasionale şi de loiale, care ştiu să împingă mereu limitele şi sunt foarte posesivi. Dacă ai impresia că o relaţie cu un Scorpion e ca o iubire adolescentină cu strângeri de mână şi sărutări furate te înşeli, pentru că e mai degrabă genul acela de iubire periculoasă de care părinţii te fereau în adolescenţă şi pe care puţine norocoase au trăit-o. Această iubire te va transforma din toate părţile de vedere, aşa că nu te implica dacă nu eşti pregătită!

Săgetător

Incredibil de pasionat de viaţă, foarte sincer şi corect, Săgetătorul este genul de partener care îţi va fi loial şi îşi va acorda spaţiul de care ai nevoie şi, în acelaşi timp, e genul de partener cu care te simţi bine orice ai face şi ştii mereu cum stau lucrurile între voi. Dar dacă ai nevoie de foarte multă atenţie, ceri foarte multe sau eşti prea sensibilă, mai bine te fereşti de ei. Nu au deloc tact şi, indiferent cât de mult te-ar iubi, nu vor dori să îşi sacrifice independenţa pentru nimic în lume.

Capricorn

Fără să fie deloc genul de parteneri romantici, care să aprindă lumânări parfumate şi care să îţi aducă flori în fiecare zi, Capricornii sunt cu adevărat nişte parteneri speciali, care vor face tot felul de gesturi pentru tine, gesturi tipice lor, toate legate de puterea lor de muncă şi de seriozitatea lor. Aşa că, dacă ai nevoie de gesturi mari făcute în văzul lumii şi de un partener deschis, e mai bine să nu te opreşti la Capricorn. Dar dacă îţi doreşti o persoană care îţi poate oferi stabilitate şi care te va respecta şi iubi, aceasta e persoana potrivită!

Vărsător

Nu sunt deloc oameni conformişti sau dispuşi să respecte vreo convenţie, aşa că dacă eşti o persoană rigidă care joacă mereu respectând toate regulile şi care îşi doreşte să nu iasă niciodată în evidenţă, Vărsătorul nu e pentru tine. Dacă, însă, şi pentru tine contează cel mai mult conexiunea intelectuală şi apreciezi discuţiile lungi pe teme diverse, ei sunt persoana care îţi trebuie.

Peşti

Sunt firi romantice, cu multă imaginaţie, dispuşi oricând să facă orice pentru dragostea lor şi pentru a-i arăta partenerului cât de mult ţin la el. Dar asta nu înseamnă că nu există şi un revers al medaliei, pentru că atunci când sunt răniţi ei pot deveni extrem de iritabili şi certăreţi, şi trebuie să eveţi grijă, pentru că pot fi răniţi uşor.


Ce ziceti ? Se potriveste ?
Cum ziceam la mine da , de minune . Racul este "sufletul meu pereche "  ( si iubitul meu este rac ) . Intotdeauna mi-au placut persoanele din aceasta zodie fara sa stiu macar ca sunt zodia rac .
.

La voi cum e ?


17 comentarii:

  1. asta e sufletul tau pereche :>. as zice pe veci ,desi nu-s mama omida :-s..sa speram :)).
    da mi-am cautat si eu acolo , am citit ...si eu inca nu am un suflet pereche . =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai, deci la mine - sunt capricorn - inafara de taur, am fost cu un baiat pesti si mi-a foarte placut de ceilalti doi <3 mergea si un leu...

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt fata ( leu ) si cred ca mi s-ar potrivi Berbec/ Gemeni .. cu toate ca acum am o relatie cu un Varsator.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da cam asa e dar stii ca iti poti gasi sufletul pereche in orice alta zodie .. poate Varsator ;;) .

      Dar la mine mereu va ramane Raaac <3.

      Ștergere
  4. Mai mult Berbecii decat Gemenii ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta am vrut si eu sa specific .. ca pt Leu mai mult Berbecii s-ar potrivi .

      Ștergere
  5. Eu sunt gemeni, dar nu se potriveste cu ce a zis la stirile ProTV, tocmai de asta eu nu cred in horoscop-ul asta, fiecare zice ce vrea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricum nu i-am dat niciodata prea mare importanta :D

      Ștergere
    2. Se zice ca gemenii cu berbecii .

      Ehhh , pana la urma astrologia e o stiinta . In orice caz nici eu nu cred in " Ai grija azi la accidente ; S-ar putea sa te viziteze o ruda idepartata " .. astea mi se par balarii , in schimb caracteristicile zodiilor . compatibilitatile mi se par rupte din adevar .
      Bineinteles ca acolo unde se vorbeste de zodia Taur sa zicem .. doar n-o sa ma descrei pe mine ca persoana ( care sunt taur ) dar ceva ceva tot spune despre mine .
      Personalitatile , caracterele ni le formam singuri , asta cu siguranta .
      Zodiacul doar spune lucrurile comune ale persoanelor nascute intr-un anumit interval de timp , o luna mai exact .

      Ștergere
    3. hhihih scuze , stersesem ca gresisem la un cuvant :"> .

      Da , fiecare cum il vede . Mie una imi place :)) .

      Ștergere

Judging people is a fruit of not loving people.