miercuri, 6 aprilie 2011

Sunteti toti o apa si`un pamant,trasi la indigo.


Postare dintr`aia in care imi plang de mila . ( 2012 )

        Stiti senzatia aia de presiune interioara , cand iti vine sa rabufnesti in plans si sa nu te mai opresti pana cand ramai fara putere ? Sa plangi de nervi , de tristete , de dor , de toate ce te apasa ? Aceasta senzatie o am eu de cateva zile bune .
Am incercat sa discut despre asa zisele mele problemute sentimentale cu mamica mea ... care mi-a spus serioasa " SLABICIUNE " asa...de cateva ori . Deja simteam cum mi se strangeau lacrimile in ochi.  Sunt slaba de inger ? O-i fi ...

      I-am spus ce ma supara .. in orice caz a incercat ea sa gaseasca niste motive aiurea rau de tot .. sau si mai enervant pentru mine , mi-a spus  " Nu ai de ce sa te superi , asa e mai bine " . Vorbeam de " libertatea " intr-o relatie , cu care sunt perfect de acord dar in limita bunului simt ( care in cazul de fata pretiosul " Bun Simt " cred ca era si el in vacanta ) . La mama e ceva in genul " vine-trece " . Si nu trece .. ii spun de fiecare data  ca nu trece . Sunt eu prea .. prea !? Prietenele pe de o parte ma inteleg pentru si ele la randul lor trec prin situatii de genul cu prietenii lor , iar pe de cealalta parte imi spun sa nu ma mai stresez .
    Poate am eu nevoie de prea multa afectiune, probabil vreau sa stiu ca sunt doar a lui, singura lui fata. Si probabil ca in gena masculina acest simt este mai putin dezvolotat, zic si eu ..





* Stiu , simt , vad , aud , miros ca ma iubesti .

8 comentarii:

  1. Trateaza-l cu indiferenta ! Ce sa zic ... eu daca am parte de asa ceva ii zic direct . Daca nu ii convine .. altu ! Da-l in rasa lui ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da pai nici pana acum nu am mai vorbit ..

      Ștergere
    2. E asa numai cand e plecat ?

      Ștergere
    3. Acum in special . Nu stiu ce are , cred ca e orgolios ca nici eu nu i-am mai dat nici un semn . Si eu sunt orgolioasa si .. cam aici s-a ajuns . Oricum orgoliul meu a intervenit cand a trebuit ptc el si asa ma cam sictirea .

      Ștergere
  2. Si eu am patit asa intr-o relatie destul de recenta si desi mi-a fost foarte greu(aveam ceva luni la activ), i-am zis "pa" si ma simt mult mai bine asa, singura. Mi-am dat seama ca acea relatie, desi aveam parte de multe momente frumoase, mai mult ma distrugea psihic...
    Te pup si sper ca vei gasi puterea sa faci ceea ce trebuie! Asculta-ti instinctul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau pentru relatia ta daca spui ca a avut multe momente frumoase .. dar daca acum iti este mai bine inseamna ca ai luat decizia corecta . Bravo .
      Cat despre mine .. eu nu voi renunta niciodata la el pentru ca nu pot si sunt sigura ca este ceva de moment .. poate l-a deranjat si pe el ceva.. chiar nu stiu.

      Maine dupa-masa o sa fie acasa si vom discuta si asta ... Pacat ca voi fi eu indisponibila pana vineri. Haha :))).

      Ștergere
  3. Nu cred deloc ca esti slaba deoarece lucruri de genul ne deranjeaza pe fiecare dintre noi si ne fac sa ne simtit prost . Ba chiar stii destul de multe ( din cate imi dai mie impresia ) .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc frumos .. e mai bine sa auzi " nu esti slaba " decat " BA DA .. ESTI ! "...

      Ștergere

Judging people is a fruit of not loving people.