duminică, 30 septembrie 2012

Probleme cu "Make-up"-ul !

Am o mica problema fetelor; nu am idee cum sa ma machiez sa zicem... mai special . De obicei pentru ocazii mai speciale incerc ( am spus incerc :)) .. nu imi iese ) tipul acesta :













In fine , mie de cele mai multe ori imi iese asa =))) ... ( imi pare rau pentru claritatea pozei :( )


Ca produse am majoritatea de la avon . Cele de jos le-am gasit pe net , asa ca le-am pus, insa mai am o multime: blushul de la Magic Visage, farduri am foarte multe printre care si de la Fate of flower , creioane in cel mai mare numar si cele mai multe culori. .... Mna, ca toate fetele.







Am insa o intrebare : Ati folosit vreodata gene false? Eu nu, dar ma gandeam sa vad cum e. As vrea sa stiu daca se intampla sa cada ( am auzit la multe fete ca nu stau bine ). Ma rog, eu nici nu am habar cum se pun genele false.. Detalii :o3 va rog , daca stiti!

Pupici :*:* .

4 comentarii:

  1. Cu cat exersezi mai mult cu atat o sa-ti iasa mai bine ..uita-te la tutoriale pe youtube, poate reusesti sa inveti si asa. Nici mie nu-mi iesea codita la ochi cand mi-o faceam cu tusul si cu cat am exersat mai mult cu atat mi-a iesit mai bine.
    Cat despre gene false..nu e recomandat sa folosesti de alea la 3 lei, cel mai bine e sa-ti iei de la un magazin de calitate, gen Sephora

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar am intrebat o fata sa mi-a spus ca mai bine imi comand de la cineva cu 50 lei , cu adeziv bun . Gene pe banda care nu sunt de unica folosinta ca cele de 3 lei . Pentru diverse ocazii chiar merge . Am incercat sa-mi pun , arata chiar bine

    RăspundețiȘtergere
  3. din poza arata destul de bine ;) dar eu zic sa mai incerci:D

    RăspundețiȘtergere

Judging people is a fruit of not loving people.