miercuri, 8 februarie 2012

Raiul era un loc pe pamant cu tine !

Catre tine din nou , dragule ! 

Mi-am promis mie ca o sa scriu si asta . Ca o sa-mi amintesc si asta , candva . A si , referitor la comentariul tau " E frumos ce faci , dar ... asta vei face pentru fiecare baiat ? " . Nu , evident ca nu . Ti-am explicat si tie pe moment ( super prost vad acum , recitind ) . Voi scrie despre fiecare baiat care va avea puterea sa creeze amintiri atat de frumoase incat sa vreau sa le tin minte si peste ani .

Si da , esti al doilea . Conteaza ? Ei bine , ca sa stii si tu asa , amintirile cu tine sunt mult mai memorabile . Considera-te 1 :* , mereu 1 .

! sa definim maretul cuvant mereu = pana la toamna . Ce glumeata sunt nu ? Dar tu ai zis-o !

" La toamna de cine o sa te indragostesti ? " - ei bine , tot de tine .

Sa inceapa si povestea noastra acum .


Tu , eu , iubire si multe greseli .
       
     Tin minte cum te-am cunoscut . E cea mai hilara/stupida/ciudata/neasteptata situatie posibila . Te-am cunoscut pe vremea in care eu scriam povesti despre altcineva . Da , despre prietenul tau . ( that sucks right ? ) . Nu a trecut foarte mult timp si am inceput sa vorbim , in calitate de prieteni . Chiar atunci dupa concertul acela de la Mall . Nu ne cunosteam chiar deloc , dar inca de la inceput mi-ai inspirat o parere foarte buna care , in ciuda lucrurilor care s-au intamplat intre noi , a ramas neschimbata . Si daca tot tin sa imi reamintesc multe detalii , asa sa fie .

     Tin minte si ziua aia din iarna cand veneam de la meditatie si tu de la scoala .M-am intors si te-am vazut . Sincer ... ma cam apucase rasul , nu ca as mai tine minte de ce . Ti-am reamintit aceasta zi abia in vara ( iulie , 26 iulie chiar ) cand am inceput sa vorbim iar din motive neCUNOSCUTE . ( stiu , am fost o nenorocita , o nenorocita care a facut ce trebuia ) .

    Te miri cumva ca am retinut data :)) ? Pai cum as putea sa uit ca ti-am zis " La multi ani pentru acum 2 zile ! " pe 26 iulie cand tu imi zisesei clar IUNIE si apoi am zis " La multi ani pentru acum o luna si 2 zile "  . Da , si eu ma mir ca exist ! In ciuda faptului ca mi-ai zis de un miliard de ori ce zodie esti , ce animal de casa ai ( nume , sex , culoare , hahaha ) , ca ai sora , unde inveti , ce sport practici si unde locuiesti , eu uitam de fiecare data. Imi cer scuze ca ti-am pus aceleasi intrebari de maxim 5 ori . Oricum nu am uitat chiar tot , ok !? 

! Tin sa iti multumesc ca te-ai uitat cu mine la filmul acela oribil de plictisitor . Dar a fost si o parte buna in toata povestea asta cu filmul : O sa fiu zana ta rea tot restul vietii , bai baiatule din zavoi ! 

   De atunci am vorbit in fiecare zi , cam tot timpul si ne spuneam tot ( hai sa uitam momentele in care eu te innebuneam cu amintirile mele enervante ) . Imi placeai inca de pe atunci , chiar daca te vedeam doar ca pe un prieten cum probabil ma vedeai si tu , mai ales ca situatia mea cu povestiile stii tu cum era. Am avut personajele alese prost , dar prost rau de tot si asta a fost un mic obstacol mai tarziu. Revenim : Erai amuzant , dragut , romantic si de incredere . Ma ascultai , ma intelegeai , imi dadeai sfaturi , erai ideal . Ce motiv as fi avut sa nu imi fie drag de tine ? 

    Apoi ai plecat la mare si am vorbit cu tine pana la 4 dimineata . Mai stii :))? Am facut si schimb de numere de telefon ca sa putem vorbi mult mai mult , iar cand te-ai intors ne-am intalnit . Uite ca zambesc acum . Erai mai bronzat ca mine , afurisitule ! Apropo , vezi cum faci sa-mi cumperi o "bratara" deaia verde - tin sa te anut ca nu se mai gaseste :))) - pentru ca mi-ai rupt-o putin ... tu cu limonada ta cu tot ! Si totusi , te-am facut sa mergi cu autobuzul , UAU ! 
!Sa-mi dai add : am_portocale . Ce amintiri tampite avem :)) .

      Si apoi a fost o zi despre care tu nu stii nimic . Eram in parc , era noapte . Eram cu 2 dintre prietenele mele si vorbind noi de una de alta am dat-o in sentimentalisme . Moment in care m-am auzit spunand : " Il plac . Adica daaaaa stiu , suntem doar prieteni si el e prietenul cui nu trebuie . STIU ASTA . Si il plac , serios vorbind IL PLAC ! " . Si atunci cand am spus-o cu voce tare parca a prins contur . Aveam sentimente pentru tine dar eram nesigura de viitor . Eram confuza si stii de ce . Da , fix dupa asta m-am reintors la povestea mea veche . Si chiar daca a trecut mai mult de juma` de an tin minte ce mi-ai zis in ziua aia : " Hai ca acum nu cred ca mai avem motiv sa vorbim , ti-ai atins scopul " . M-a deranjat foarte mult , apropo .

    Iar nu am mai vorbit o perioada de timp . Pe 10 septembrie povestea mea ( roman ajunsese ) a luat sfarsit ca prea tot o lalaiam degeaba . Si a luat sfarsit definitiv , evident !! Pe 12 te-am revazut .Ma uitam la tine si nu-mi venea sa cred ca tu esti . Ai venit la mine si m-ai pupat pe obraz , te-am intrebat ce faci dupa care ne-am vazut fiecare de ale noastre pana cand am ajuns eu acasa si am inceput sa vorbim pe mess .
Si gata , asta ne-a trebuit . Sa refacem legatura abandonata nu de mult .

   Iar vorbeam non-stop . Seara pana cand (tin sa iti reamintesc ca obisnuiam sa iesim impreuna chiar daca uneori mai stateam eu sa imi fac temele , hehehehe ) ne apucau ore dealea tarzii , ziua cand eram la scoala , ba chiar ne lasam si mesaje ofline / pe telefon . Asa nebuni eram :P. Apoi am venit la tine la scoala ( DAR VAI , CATE EMOTII ) . Ti-ai uitat cheia , apropo . Saracutu , mai ramaneai si pe  la usa . Din ziua aia clar am stiut ca tu esti cel de care eu SUNT indragostita , si am sperat sa simti si tu acelasi lucru pentru mine . Nu mai erai un simplu prieten si incetul cu incetul mi-ai aratat ca nici eu pentru tine nu mai insemnam doar atat . Ce frumos ne gasiseram noi unul pe celalalt , asa-i ? Mama , dar fix noi ma . Si ce frumos ne completam . Da , da ,da sigur . Astea-s clisee.

   Eu , mai curajoasa fiind , ti-am recunoscut prima ce simt pentru tine .. si mi s-a parut ca asta ti-a dat si tie putin dar destul curaj incat sa-mi recunosti si tu . Daaaa , si totusi , nu aveam nici o relatie cu tine chiar daca ne placeam reciproc . Cred ( defapt sunt sigura , si asta o spun acum dupa o gramada de timp ) ca pur si simplu asa esti tu . Ai nevoie de siguranta ( ce chestie , si eu ). Slava cerului ca am iesit in sambata aia ! Hiuh. 

  15 Septembrie 2011 . Nu o sa uit niciodata in viata mea cum si asa nu uit nimic ce s-a intamplat vreodata intre noi ( spre deosebire de tine , multumesc ) . Bla bla bla ( chestii personale , trecem peste ) . Sfarsitul , doamne ce l-am mai asteptat . Inainte sa plec am avut o mica discutie . Mica si importanta :

-Hei , tu cat mai stai ? ( zic eu de colo` )
- Nu stiu .
- Esti nehotarat :)
- ( ai zambit )

Ne-am ridicat si m-ai condus pana la iesire , ca un baiat minunat ce esti .

- Pai .. pa-pa . Vorbim acasa ! ( eu punandu-mi haina, pai da` cine ?Deja nu stiam ce sa mai fac .. si m-am apropiat de tine sa te pup asa ca de plecare )
Si eram asa draguti stand in frig si in intuneric asteptand .. ceva . Si daaaa , mi-ai sarutat buzele pentru prima oara . Nu stiu daca iti vine sa crezi , dar nu ma asteptam deloc .

- Mai sunt nehotarat acum ? ( afurisitule :)) ! )

M-am simtit usurata si totusi atat de fericita ca ti-am mai sarutat si eu tie buzele odata .


A TA ! AL MEU ! am fost , am fost frumosi ! Dar da , AM FOST ! 



* Stiu , simt , vad , aud , miros ca ma iubesti !

24 de comentarii:

  1. A fost o poveste de dragoste frumoasa ,si foarte interesanta cu atatea lucruri bune . Pacat ca a fost si poate va lua fiinta din nou in viitor .>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. E superbă.Uneori e bine să trăieşti din amintiri..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. crezi ? mereu mi s-a spus ca nu fac bine ca raman blocata in trecut :-<

      Ștergere
    2. dacă îţi aminteşti cu drag de ele, de ce nu?

      Ștergere
    3. da , e altceva cu amintirile frumoase ..

      Ștergere
  3. Ok :)) Stai sa inteleg :o3
    Acum este vorba de actualul tau iubit.
    Sunteti foarteee draguti ! As vrea si eu sa va vad o poza :o3
    Te puuup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim Stefi :*:* . Sincer as vrea si eu sa am o poza :-l !!! In atata timp nu am facut o poza :| .

      Ștergere
    2. Se rezolva:)) Una cu tine, una cu el. Sunt sigura ca sunteti tare simpatici :o3

      Ștergere
    3. Mai bine-l bag intr-o sedinta foto , cu forta :)) . Defapt daca stau sa ma gandesc am o poza =)))) . O s-o pun aici , e o alt fel de poza :"> .

      Ștergere
    4. O sa razi de ce poza o sa pun =) . Pup pupupupu :*:* .

      Ștergere
  4. Frumos, amintiri frumoase, astfel de amintiri ar trebui sa ramana in minte si peste multi multi ani, chiar daca nu vei mai fi cu aceasta persoana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta !!

      Si doua persoane care s-au iubit ar trebui sa se respecte mereu , chiar daca nu mai sunt impreuna .

      Ștergere
  5. Prea frumos!<3<3<3 Se pare ca luna septembrie aduce noroc, hehe;)):X

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu totii avem nevoie de astfel de momente.Imi plac postarile tale,sunt atat de complexe,au de toate ,muzica,imagine,scris,sentimente,amintiri,prezent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos draga mea . la fel de mult imi place si mie blogul tau !!

      Te pup :*:*

      Ștergere

Judging people is a fruit of not loving people.