miercuri, 15 februarie 2012

Legaturi bolnavicioase .



       Totul tine de taria fiecaruia . Niciodata prea mult , niciodata prea putin . Sa nu ne ducem la extrem , sa nu cedam . Dar mai tinem noi cont de asta atunci cand deja suntem dependenti ? Starea aceea de euforie te face sa privesti realitatea cu alti ochi . " Ce daca nu sunt atat de fericita pe cat ma asteptam ? Fara el nu as fi deloc !  Doare , dar am nevoie , imi trebuie , vreau sa continui si asa " 
La inceputul fiecarei etape din viata mea mi-am spus " De data asta o sa stiu cand e suficient si cand nu ! O sa spun " ADIO" la momentul potrivit . O sa spun ! " .

      Te-am vrut cu jumatati de masura , pentru ca nici eu nu mai eram intreaga . Dar tu erai ? , stau si ma intreb adese ori . Oare tu erai pregatit pentru mine , erai sigur de alegerea pe care urma s-o faci ?  Cineva mi-a frant inima si am trecut peste , mai stii , nu ? Si partea dureroasa este ca si tu mi-ai frant-o in acelasi mod . Coincidenta , sau nu .  
Nu mai aveam suficienta iubire de aruncat pe fereastra si inca nu mai am , s-a risipit destula in momente nepotrivite , cu persoane nepotrivite.
Nu voiam sa imi mai repet greselile , sa-mi mai consum iubirea degeaba , cel putin asta imi spuneam inainte sa imi dau seama ca deja eram prinsa in cercul acela vicios . Cine s-ar fi gandit ca o sa devin dependenta de afectiune , de dragoste , de tine ?
Cine s-ar fi gandit ca tu nu ..  !?

* Sa fii lucida si sa te indragostesti de un baiat ca tine este sinonim , din punct de vedere al gradului de prostie , cu a te droga cu heroina de 2 ori pe zi .





* Stiu , simt , vad , aud , miros ca ma iubesti . 

8 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Titlul este al filmului , dar nu , nu vorbesc de film . Vorbesc de mine :-< ...de legatura mea bolnavicioasa .

      Ștergere
    2. Legatura dintre mine si iubitul meu . Zic bolnavicioasa pentru ca nu a fost intocmai o relatie fericita , ceea ce se poate intelege foarte usor la ce chestii dramatice scriu eu pe aici .

      Ma bucur insa ca acum suntem bine , in sfarsit .

      Ștergere
  2. Pui prea mult suflet in treburile astea si nu e bine. Esti inca foarte tanara, ar trebui sa te bucuri mai mult de clipele care merita.... Trecand peste asta, sper sa fii fericita de acum incolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daaaaa ! M-a nascut mama cu defectul asta ... Multumesc , si eu sper la fel :* .

      Ștergere
  3. cel mai bine e sa pastrezi un echilibru, nici sa fii dependent de o persoana, dar nici prea independent, intelegi ce vreau sa zic! stiu e usor de zis, dar greu de facut. :)

    RăspundețiȘtergere

Judging people is a fruit of not loving people.