marți, 10 ianuarie 2012

0248941 , Taxi !?



De cand ma stiu nu mi-a placut sa merg cu taxiul . Ziua cel putin , niciodata , poate doar atunci cand sunt intr-o foarte mare intarziere . In rest prefer sa merg cu autobuzul sau pe jos daca e frumos afara. Ce ar mai fi sa ma duc in fiecare zi cu taxiul la liceu !? Raman fara bani in primul rand :))
Pana acum , noaptea nu prea s-au ivit ocazii de a merge cu taxiul pentru ca eu nu prea obisnuiam/obisnuiesc sa ies pe la ore tarzii din casa sau sa ajung la ore tarzii , iar atunci cand se intampla sunt cu dragul meu frate mai mare .
Cum spuneam , pana acum ..
Dar de aproximativ de un an am fost nevoita sa frecventez taxiurile : la baluri , aniversari , revelion , sarbatori sau diverse petreceri . Fie ca eram singura sau cu prietenii , fie ca mergeam putin sau mult , aveam in permanenta un sentiment aiurea . Pana la urma nu se stie peste ce psihopat dai .. Si sunt atat de multi , mult mai multi decat taximetristii normali . ( taximetristi normali , auzi ..  )
Dar cum sa mai fi "normal" atunci cand in taxi se urca o domnisoara frumusica si singura ? Tocmai povesteam cu prietenele mele din copilarie si totodata vecinele mele de bloc,2-3 intamplari din taxi .
Haideti sa va povestesc ..


Seara , tarziu , mi-am chemat un taxi pentru a ma duce acasa de la o petrecere . Ma urc fara a ma uita la numar cum fac de obicei . Spun unde doresc sa ajung , nimic anormal .
- Te rog sa ma scuzi , voi vorbi putin la telefon ( avea chestie deaia ca sa nu tina telefonul in mana ) . Sa nu crezi ca vorbesc singur ...
- Nu este nimic , zic eu de colo .
A fost o convorbire de genul " Sa-i spui tu lu sefu ca am un pachet pentru el , ( ... ) niste glume , etc . Hai sa ai serviciu usor blablabla "
( dupa ce termina )- Pe unde vreti sa merg ?
- Pe unde va este dumneavostra mai usor ( sau pe unde faci tu mai multi bani , nu ? )

Totul bine . Se tot uita apoi in spate . ( a , am uitat sa mentionez ca nu ma asez niciodata in fata , doar in spate.. normal pentru o fata  ) . Din curiozitate ma uit si eu .. nimic in spate , in spatele meu adica. Incerc sa nu bag de seama . Dar nu pot sa nu observ sa tot continua sa se intoarca la mine , iar apoi aud :

- Sunteti tare frumoasa . ( e pe dracu .. stiu )
- Multumesc ... , cu o juma` de gura .
- Nu prea ati dormit , nu ?
- Cum sa nu , am dormit ... ( DOMNE , EU VARA NU DORM , cum sa imi pui o asa intrebare !? )
- Pareti cam obosita .
- Probabil ..
- Dar cati ani aveti ?
-(...) Putini ..
- Si nu ati vrea sa fiti mai mare ?
- Nu , de ce sa vreau !? ( Stii tu vreun truc magic si o sa cresc ? )
- De ce nu vreti voi fetele ( sau femeile nu tin minte ) sa spuneti cati ani aveti ?
- Depinde... de fata .
-Dar tu de exemplu , de ce nu vrei sa-mi spui ?
- Nu cred ca asta conteaza .. cati ani am eu ..

Si un moment de tacere . Eram cu mana pe manerul usii cand am vazut ca incetineste .. Mi se pusese un nod in gat . Dar apoi am vazut ca doar se asigura ( tragand la dreapta oleaca , ce sa spun ) , nu ca m-as mai fi linistit .

-( cu un glas stins ) Sa ma lasati aici in fata , sa nu mai ocoliti . ( gen : DOAAAAAAAMNEEEEEEEEE VREAU JOS ! )
- Sunteti sigura ca aveti intrare ?
- Da , am .. Si asa ma asteapta MAMA !( ce sa mai zic si eu .. )
- Aaaah , atunci sunteti in siguranta .

In sfarsit ajunsesem ... Platesc eu si cobor imediat din taxi .

- O seara placuta , noapte buna domnisoara .
- La fel ..

Si dupa 1 minut am luat-o la fuga . Sincer a fost prima si sper ca ultima data cand am intalnit asa ceva . Principalul motiv pentru care urasc TAXIURILE , in special noaptea , in special cand sunt singura .
Cu toate ca m-am amuzat eu dupa , pe moment chiar nu mi se parea nimic amuzant .

Continuand discutia cu felete , am mai auzit cateva povestioare . Chiar nu ii inteleg pe oamenii astia .. Ne gandeam noi ca cel mai bine ar fi sa existe taxiuri speciale pentru femei ,conduse de femei ( haha ) . Si sa fie si vopsite in roz . Macar linistite sa mergem , nu ?

Am dat si peste multi care erau chiar super de treaba .. mai faceau o gluma , discutam ceva normal , mai povesteam ceva .. chiar ok . Astia imi plac =)) .


Voua vi s-a intamplat ceva asemanator ?




10 comentarii:

  1. Eu nu prea merg cu taxiurile deci nu am intamplari iesite de comun,mai ales ca nu am mers niciodata singura intr-un taxi,doar cu prietenii.Cred ca si eu m-as fi simtit foarte incomod in locul tau,cred ca taximetristii ar trebui sa-si vada de treaba si sa conduca,dar deh...Chiar,femeile de ce nu ar conduce?Sunt si ele in stare,de ce sunt taximetristii barbati?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da dar ar fi o meserie nu stiu .. obositoare . Stau si ma gandesc stau prin frig/prin caldura numai sa faca si ei niste bani . Toata ziua si toata noaptea numai pe drumuri . Nu mi-ar placea x_x .

      Ștergere
  2. Ar fi super dacă ar fi taxiurile roz, da conduse de bărbați. Nu de alta da dacă tot le place așa mult rozul :))
    Nu prea îmi place să merg cu taxiul că na, nu știi peste cine dai.
    Săraca de tine, cred că eu mă dădeam jos mai repede și m-aș fi dat la un plâns :))
    Bine că ”ai scăpat” cu bine :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa dea domnu sa fie primu si ultimul pe care il intalnesc . De asta evit si eu taxiurile ..

      Ștergere
  3. Haha:)):"> Scuze ca am ras, imi imaginez cum te simteai in acel moment dar bine ca s-a terminat cu bine!:*
    Si eu incerc sa evit taxiurile pe cat e posibil.

    RăspundețiȘtergere
  4. Amuzantă postarea.Mi-au plăcut chestiile din paranteză.Ar fi fain, taxiuri roooz, conduse de femei.Prea mult visezi :))
    Eu am mers doar de vreo 3 ori cu taxiul, de 2 ori anul ăsta, niciodată singură, aşa că....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E oribil singura :o3333333 , mai ales noaptea , ca fata . cahhhh.

      Ștergere
  5. Eu folosesc taxiurile la fel ca tine .. petreceri,baluri etc .. nu am dat peste niciunu de genu .. si nici nu vreau .. doar ca odata veneam de pe centru .. si cand sa aleg un taxiu se uita toti asa la tine.O senzatie urata ptr mnine ..

    RăspundețiȘtergere

Judging people is a fruit of not loving people.