vineri, 4 noiembrie 2011

Mai bine singura decat intr-o companie proasta




" It`s not you , it`s me ! " sau mai bine zis " It`s not me , it`s you ! " desigur :). Oricum o dai , eu sunt mereu de vina . Sunt de vina ca ce ?

Ca am fost sincera si ca am vrut sa ma cunosti si cu bune si cu rele [ impropriu zis "rele" , ca nu am dat in cap la nimeni] ?
Ca mi-am pus toata speranta in tine , crezandu-te cine stie ce " Prince Charming " ?
Ca am incercat "imposibilul" ca sa fim NOI bine ?

DAR DA.L DRACU DE ' SACRIFICIU' , nu ?

Ai dat dovada in timp , si ma doare s-o spun , de mai multa superficialitate decat te credeam capabil.
De multe ori sa vezi ca cel de langa tine e pe departe de cum il credeai tu inseamna o dezamagire mult mai mare decat sa-l vezi cu o fata la brat :).
Ma blochez . Apare si durerea fizica , nu doar cea emotionala.
Si totusi , candva sper ca ma sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru inima care mi s-a frant de atatea ori.


Sunt asa naiva si constat ca singura persoana care ma raneste sun EU pentru ca te-am lasat sa ma cunosti . Nu trebuia . Probabil am fost orbita de "dragostea" pe care credeam ca o impartim ca sa-mi amintesc ca cine se aseamana se aduna .
 ( nu luati in seama jocul .. pozele sunt doar amintiri.. ) 

Da , nice one . Iti plac jocurile sa inteleg . Macar puteai sa joci cinstit , dar cum ziceam desteptaciunea are limine ,prostia n-are margini .Mai exista oameni care dovedesc proverbul ala " s-a dus bou si a venit vaca ". Si aici categoric sunt eu , ca nu ma invat NICIODATA minte .. dar niciodata . 

Tin minte ca ne potriveam in toate , eram asa , si pe dincolo , si era totul frumos . Diferenta ai facut-o tu ! Defapt nici nu stiu ce sa cred. Ce a fost si a cui a fost ideea , doar tu [ VOI ] stiti. Oricum , ce tie nu-ti place altuia nu-i face :).


Iubirile neimpartasite nu sunt iubiri , ci doar incapatanari [ si cu asta voi inceta sa mai aduc vorba de "iubire" cand vine vorba de noi , daca mai vine ] . E impotriva firii omului sa iubeasca "pentru totdeauna " , si asta nu am zis-o ca si cum ma asteptam sau eram sigura ca vom fi fericiti mult timp , am zis-o sperand asta , sau cel putin imi doream .. imi doream mult .

Ultimatum : Iubirea este istoria vietii unei femei si un episod din viata unui barbat !


* Stiu , simt , vad , aud , miros ca ma iubesti .

4 comentarii:

Judging people is a fruit of not loving people.