joi, 17 noiembrie 2011

Din viata ..

          Sunt cu o cutie mare de inghetata langa mine in momentul asta ( cred in mitul inghetatei ) si mananc printre lacrimi . Pe langa nelipsitele mele griji care ma macita destul de des ... de data aeasta plang pentru ca ma simt ... " ordinary " . Asta in viata de zi cu zi .. iar acum ca mai sunt 2 saptamani si incepe scoala ma gandesc cat de mult mi-ar placea sa nu inceapa . Nu neaparat din cauza invatatului/stresului/somnului etc .. ci din cauza ca va trebui iar sa suport pe toti si toate ...

Subiectul principal : Fetele 


     Cu toate suntem fete , ok . Cu toate avem momente in care suntem rautacioase una cu cealalta , invidioase , certarete , nesuferite si asa mai departe .. Insa sunt sigura ca stiti genul acela de fete bogate, mai putin sau mai mult frumoase , imbracate super si cu nasul pe sus .
Treci pe langa ele si iti targ o privirea de parca te scaneaza din cap pana in picioare si apoi mimeaza un " Pff.. jalnic " . Te catalogheaza dupa cat de frumoasa esti ( iar daca esti ar putea fi o problema ) , cate iesiri in club ai avut , cati baieti , cat de mult costa hainele cu care te-ai imbracat , cum e casa ta si treburi deasta .


Am impresia ca nu realizeaza ca nu toti avem aceleasi posibilitati. Si , personal , daca as avea nu as face din asta un motiv pentru a fi o scorpie . Insa eu nu-mi permit sa arunc cu banii in stanga si in dreapta . Si sunt atatea probleme pe lume ( inclusiv la mine in viata .. si ma refer la probleme adevarate .. nu " m-a inselat Mickey Mouse " )
Stiu.. lumea spune sa ignori si sa mergi pe drumul tau . Dar mi se pare imposibil sa nu te lasi afectata la un moment dat .
Poate pentru o anumita perioada de timp sunteti oarecum "ok" ( mai bine zis va dati un "buna" in sila si scarba .. sau " uhhh buna catea iubitaaa , muah muah " si cand intoarceti capu scuipati " . E de moment toata fadata asta iar apoi te certi cu respectiva si sare juma de liceu pe tine , cel putin.

Cel mai greu de suportat ( personal ) sunt fostele/actualele/cele care au fost de unica folosinta etcetera. Reprezentantele din ultima categorie se gasesc cu sutele ( serios.. ) . Cat despre celelalte doua categorii 2. 



Voi nu aveti de-a face cu situatii de genul ? Sau mai bine zis , pe ce loc sunteti in acest " concurs "? Eu sunt ordinary . Dar ma simt nobody ( nu doar la scoala ,ci mereu ).


I really hope thing do get better soon , except right now doesn`t feel like anything is going to change . 







7 comentarii:

  1. O să se schimbe, o să vezi.
    Nu contează cea din fața ta, contezi tu. Pentru început trebuie să crezi în tine, nu te compara cu celelalte.
    Știi sunt milioane de fete care au o grămadă de bani și privesc de sus, sunt identice ai putea spune. Însă nici una nu are ce ai tu! Nu au ceea ce ai tu în interior ceea ce te definește. Acel ceva îl ai numai tu. Așa că ce dacă te privesc de sus, tu ești mai bogată ca ele :D
    O zi frumoasă! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In momente ca astea o vorba buna ajuta mai mult decat orice . Iti multumesc frumos si sper sa fie exact asa cum zici tu .

      O zi frumoasa si tie :* .

      Ștergere
  2. Vreau sa-ti spun ca nu esti singura! Si ma bucur fooarte muult ca nu sunt singura care a trecut prin asta.In schimb eu m-am transferat nu neaparat din cauza lor .. ci pentru profil,insa la fostu liceu erau numai bagaboante.Acolo era cam asa .. "Nu esti cu ele esti impotriva lor".Si eu am fost ca ele trebuie sa recuosc dar in scoala generala.Si acum ca am vrut sa ma transfer a trebuit sa invat sa nu chiulesc .. si am fost luata de fraiera . Dar am sa ma razbun!Pentru ca a trebuit sa suport prostia lor de tarfe.In ultima zi de scoala mami imi zice : "Sa le pupi si tu de ramas-bun" . Ce sa fac?! Poate sa le scuip de tamas bun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am momente ca totate dintre noi in care sunt mai nesuferita .. dar asta tine de persoana respectiva ,daca m-a calcat pe coada sau daca mi-a facut ceva .
      Insa nu tratez pe nimeni ca pe niste gunoaie doar ca eu sunt mai cu mot .
      O prietenie intre mine si o fata de genul nu se va lega niciodata ... Prietenie e mult spus ,o amicitie . Suntem mult prea diferite , nu suntem pe aceiasi lungime de unda .
      Sunt numai bisericute in liceu . Cand ma uit in jur .. langa mine cine e ? Cine .. ?

      Ștergere
    2. Cat despre razbunare ma simt neputincioasa .

      Ștergere
  3. Eu consider că toţi suntem egali.Fetele bogate şi cu aere sunt doar bogate şi atât.Ele stau mai bine cu partea financiară, dar cu siguranţă în sufletul lor nu sunt fericite.Pe când tu eşti cea pe care ele de bârfesc, trăiesc prin tine, eşti un exemplu..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa ar trebui sa fim .. egali . Dar viata e grea si lumea e rea ..
      Nu stiu ce sa zic , ma barfesc cu scopul de a ma face sa ma simt prost .. si le iese din cand in cand .

      Ștergere

Judging people is a fruit of not loving people.