joi, 10 noiembrie 2011

Abracadabra !



DADADADADADAD. MA ENERVEZI . ESTI NESIMTIT :. [ exemplu de stare schimbata , si scuza-ma dar , cum se numeste omul care nu simte nimic ? nesimtit :* ]

Banuiam eu ca o sa dai dracu prietenia noastra. Dar stii ce ? FA CE VREI ! Nu meriti nimic ! Am incercat , crede-ma ca am incercat din toata inima sa te suport si sa am acelasi respect fata de tine dar nu se mai poate , GATA ! Mi-a ajuns , nu mai exista nimic aici pentru tine ! Poate doar ura , si nici aia. Indiferenta !


Imi vorbeai tu mie , o copila naiva [ hai nu zau ?! ] , despre onoare , iubire adevarata , demnitate , sinceritate , fidelitate si multe altele . Sa taci de acum in colo ca tocmai ti-ai calcat in picioare cuvintele ! N-ai fost in stare de nimic , esti slab , si asa sunt si eu ! Mi-ai distrus taria si increderea in mine si in altii !



TE URASC ! Te urasc cum nu credeam ca am sa mai urasc vreodata ! Te urasc pentru ca am vazut si eu deasemenea ura in privirea ta rece , privire ce mi-a trezit cele mai cumplite amintiri , ce a starnit un incontrolabil fior , m-a fulgerat pana in adancul sufletului si a ramas acolo , arzandu-ma pana la epuizare !



Vai tu , Sfantu lu` Peste Sarat ! Nu esti nimic altceva decat un om care face alegeri proaste  . Vrei distrugere ? O sa primesti . Ti s-a cam urat cu binele si cauti nod in papura . Nu e nimic . Stiu si eu sa fiu dura .



[ sa fie asta oare una din zilele in care energiile negative au ceva cu tine , honey ? Ca e , ca nu e ... am spus un adevar , chiar daca totul e exprimat ca si cum ar incepe cel de-al III - lea razboi mondial. Ne exprimam metaforic ca sa invensificam sentimentele , atata tot , nu ? ]

Trist cum ne transformam usor-usor in persoane despre care am jurat ca nu vrem sa fim .
Nu mai am cuvinte acum , dar las melodia sa-mi duca mai departe ideea pentru ca melodia este Fara Cuvinte .



( nu vedem ca e mai mult rau decat bine in NOI ! )

* Stiu , simt , vad , aud , miros ca ma iubesti .

17 comentarii:

  1. ce pot spune? nu e nimic de spus.. cum ai zis si tu . m-a lasat fara cuvinte.. insa tot ce ai spus e adevarat. abosulut tot. e dubios faptul ca tot ce simti tu[ce ai scris accolo]am simtit si eu. am simtit? sau inca o fac? hmm. nu stiu ce sa zic.. dar stiu ca ei NU MERTA.fuck them, right?!

    RăspundețiȘtergere
  2. simtim .. da ! Oircum , suntem putercine >:D< . Si pana la urma acum avem ceva mult mai frumos , ne avem una pe alta <3 . Te iubesc !

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti consumi energia degeaba ,pentru el..cand tu poti zambi si sa te bucuri de viata frumoasa in timpul asta >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. da iub, asa este. suntem puternice si ne avem una pe alta ! love you too <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Meritam sa fim fericite . Ironia sortii , suntem fericite langa cei care sunt prea dobitoci sa ne faca fericite . Si aici nu vorbesc despre ei neaparat .. aici generalizez. Mereu e asa , mai devreme sau mai tarziu . Ma rog , mai bine traim clipa :)!

    RăspundețiȘtergere
  6. Despre cine este vorba in poastare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. actualul care atunci era fost . am uitat sa pun :"> .

      Ștergere
    2. Deci trebuie sa-mi povestesti :)) .. ca mai facut curioasa si cred ca ai niste intamplari interesante.

      Ștergere
  7. Deci ai o inimă mare care a putut trece peste toată acea ură ca să iubească poate mai puternic ca prima dată.
    Pentru asta, jos pălăria!
    Doar ai grijă de tine, ai grijă să nu mai fi rănită.
    Take care please!

    RăspundețiȘtergere

Judging people is a fruit of not loving people.