joi, 31 martie 2011

Niste πzde .




Nişte pizde.

Probabil sunt doar eu .. care incep sa urasc rasa umana . In special generatiile astea de pe acum ( chiar daca si eu fac parte din una dintre ele ) .
Sa luam sper exemplu  fetele si handralaii zilelor noastre.


Domnisoarele vin la scoala cu doar cateva scopuri :
Sa isi arate una alteia ( in vazul tuturor ) ce toale scumpe si-au mai achizionat . Sa se plimbe cu gentutele LV goale prin toata curtea scolii doar asa de dragul de a cara o gentuta . Sa invete sa mearga pe tocuri de 15 cm pe coridoarele lungi si pline de smecherasi cu bani pusti balosi care le privesc insistent. Nici sa nu mai vorbim de povestile lor extraordinare din volumul " Sunt o diva " .




Activitatile lor preferate sunt : Mersul la suc , postatul pozelor check-in pe facebook , imbracatul ca la 25 de ani ( cand au doar 17 ) , machiatul , shoppingul , mersul in club , filmatul ( am uitat sa mentionez ca se cred undeva la Hollywood ) , sa-l iubeasca pe Chuck Bass si sa se creada Blair Waldorf , sa o arda a prost una pe la cealalta cu handralaii in curu lor , sa viziteze tari straine si sa se laude apoi si chestii dintr`astea .





Barbatii ailalti copchilasi de sex opus isi dau aere de vedeta , se cred mari si tari ca mami si tati le dau asa multi bani incat nu le mai incap in buzunare , vorbesc de cum au ars-o ei pe una seara trecuta in toate pozitiile si prin toata casa.. prin gradina , pe la vecini..  , le curteaza pe asa zise-le domnite ( cu la fel de multi bani ca ei ) , fug repede peste strada sa se joace la aparate ca ultimii tarani , mai trag o tigare in piept la coltu scolii , mai pun mana pe cur la vreuna si tot asa , de-ale bajetilor . 

Generatia mea cauta sa se bage in anturajele celor de care povesteam mai sus ... Defapt ce zic eu , s-au bagat de nu.i mai scoate nici dracu . Droguri , alcool peste masura , nopti pierdute , sex , moda , poze ( chiar si dupa WC ) , bani , barfe .. in asta s-au bagat . Dar oricum .. se cunoasteau dinainte ..

La generatiile urmatoare probabil ca tot ce am zis eu  mai sus la ei se intampla inca de la 12-13 ani pe putin . Chair m-am uitat la toate si toti cei ce sunt mai mici decat mine si asta am observat.

Trist :(.


14 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Vorba aia " unii oameni sunt in viata doa pentru ca e ilegal sa-i omori "

      Ștergere
    2. arrrr :)) .. bine zis

      Ștergere
    3. Sa vezi ce figuri pe fotbalistii de la mine din liceu :| .. zici ca "Nimeni nu-i ca ei" .

      Ștergere
    4. Doar de ... sunt plini de "talent" :)) . Cine stie ce mari fotbalisti vor ajunge ei candva .

      Ștergere
    5. Nu fac nimnic in teren si se vad fotbalisti mari ei :)) ..

      Ștergere
  2. Suntem surori si nu stiu?:O :)))
    Perfect de acord cu tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ce bine ca nu sunt singuraaa cu parerea asta . Hiuh . Poate suntem surioare :)) :* .

      Ștergere
  3. Buna vorba aia :))) . Nu esti singra cu aceasta parere ( cum vad si mai sus ). Sunt multi asa ca ei .. care traiesc in prostie absoluta . Ii fac banii... asta e. Or sa se mai trezeasca pe viitor ( sa speram ) .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fac eu ceva pe banii lor :)) .. Bine ar fi de s-ar trezi :-t .

      Ștergere
  4. Nu esti singura revoltata de generatia asta, si eu sunt unul dintre cei revoltati, am mai postat si eu din cand in la mine pe blog cate ceva. Cum am vazut pe undeva " Asta avem, cu asta defilam" din pacate ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E din ce in ce mai rau . Nu stiu a cui e vina .. A parintilor in principal ca nu stiu sa isi tina in frau odraslele . Si cand te gandesti ca parintii nostrii nu au trait in vremurile astea , cine stie .. poate i-a apucat si pe ei nebunia acu la anii lor ..

      Pe mine mama nu ma lasa sa ies in club in fiecare marti si sambata ( defapt abia ma lasa ) .. cand la altii e la oridinea zilei . Nasol ..

      Ștergere

Judging people is a fruit of not loving people.