joi, 24 iunie 2010

Roxanne.



Despre mine as putea povesti ore , zile , luni , ani intregi  ♥


In primul rand , ma numesc Roxana  (Elena ) . 


Imi place sa fiu eu insami . Iubesc oamenii originali , asa ca incerc sa fiu unul dintre ei . Cand sunt cu adevarat eu insami , radiez incredere . Ma iubesc si ma respect asa cum si altii o fac . Sunt cine sunt si nu voi incerca sa ascund asta .  
Imi amintesc intotdeauna valorile pe care mi le-am impus . Pentru mine reprezinta reputatia si viitorul . Dureaza o viata sa le construiesti si o clipa pentru a le distruge , iar odata ce le voi compromite ( sper ca nu se va ajunge la asta )  nu imi va mai ramane nimic ...
Intotdeauna zambesc din inima si cat de des pot. Am un bun simt al umorului . Uneori devin sarcastica cand glumesc , dar nu foarte mult pentru a nu ofensa pe nimeni. Atunci cand cineva glumeste pe seama mea , nu o iau intotdeauna in serios ( depinde de persoana ,  gluma , situatie , etc ) si de cele mai multe ori raspund cu o alta gluma .
Nu imi place sa promit lucruri daca nu stiu cu precizie ca le pot respecta , asa ca nu o fac . Urasc imaturitatea . Vreau sa invat cum sa fac fata situatiilor dificile si sa incep sa fiu responsabila . Nu vreau sa ma vait ca nu obtin ceva anume , vreau sa fac tot posibilul pentru
a-mi implini dorintele.


Sunt increzatoare si puternica . Chiar si atunci cand am lacrimi pe fata tind sa spun 2 cuvinte : sunt bine .  Nu voi inceta niciodata sa imi depasesc limitele.
Cu toate ca sunt adolescenta si sunt destul de influentata de persoanele din jurul meu , incerc ( chiar incerc... ) sa imi mentin propriul meu stil de viata . 
De exemplu : Nu port ceva ce e la moda si pentru ca poarta si restul .. port ce imi vine si ce-mi place . Nu merg in fiecare zi/weekend stiu eu unde doar pentru ca asa face " lumea buna "  ( NOT ) . Consider ca am trecut pragul "turmei" si ca nu trebuie sa ma comport intr-un anumit fel doar pentru ca multora le place .. ( ca tot vorbeam de originalitate si de a fi noi insine .. ) 


Ma distrez oricand , oriunde si ma bucur de viata in fiecare clipa . Cu toate astea stiu si cand sa ma pun cu burta pe carte , ca doar nu o sa invete altii pentru mine . ( mai ales ca vreau medicina , hihihi heheh :x )


Ma pastrez in postura de domnisoara . Ceea ce inseamna ca nu vorbesc urat ( chair daca-mi mai scapa ( niciodata in public ) .. nu sunt nici o sfanta . Pentru mine una si o simpla insulta mi se pare urata .. totusi cum spuneam , se mai intampla sa le si spui..  ) , incerc sa-mi depasesc crizele adolescentine si sa ma comport ca atare .
Sunt oarecum o peroana dificila . Nu obisnuiesc sa imi deschid sufletul in fata nimanui si daca o fac , o fac in fata unei persoane care a reusit sa-mi castige increderea . Chiar si atunci , nu pot sa spun ca acea persoana ma cunoaste pe deplin . Probabil cei mai multi ma stiu de fata cea optimista si mereu vesela . Evident , nu sunt doar asa . Am si eu probleme , indoieli , intrebari  .. si UN TRECUT . ✿
Am si o multime de sentimente , doar sunt om .Uneori tot ce vreau este sa fiu iubita , pentru ceea ce sunt  .



Cand iubesc , o fac din toata inima .. si din pacate sau din fericire , se intampla rar . Imi place sa stiu langa cine urmeaza sa-mi petrec timpul , sa il cunosc si el pe mine . Sa ne respectam , sa ne fim fideli , sa ne intelegem unul pe celalalt si sa ne fim buni prieteni . Fara minciuni , secrete sau tradari . 

Aceiasi atitudine o am si atunci cand imi aleg prietenii . Sunt ( sau incerc macar ) sa fiu din ce in ce mai precauta pentru ca , pana la urma , de mine e vorba aici .. si daca e cineva care imi vrea tot binele , aceea sunt .. EU ! Nu as vrea sa ma autosabotez . Am si cativa prieteni buni si le multumesc :*   

Nu in ultimul rand ,imi iubesc familia foarte mult . In final sunt tot ceea ce conteaza . Parintii , fratii ( etc)  imi sunt alaturi mereu , indiferent de situatie si pentru asta ar trebui sa fim recunoscatori si respectuosi . Ca orice parinte uneori exagereaza cu protectia lor , si da .. e tare enervant , stiu ! Dar tot pentru binele nostru o fac , si daca pe moment o sa ne sarim de pe fix , in timp le vom da dreptate si le vom multumi :) .


Incerc sa ma opresc aici , si sa las restul postarilor sa spuna , pe rand , cate ceva despre mine.

Kisses. ♥



9 comentarii:

  1. Foarte frumos te-ai descris:X Imi place blogul tau,felul in care iti expui ideile :) Tine-o tot asa!:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Supeeeeeeer frumoasa si o personalitate la mult mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Super, imi place cum ai inceput.
    Adevarul e ca daca articolele vor fi la fel de frumoase precum esti in poze, totul va fi ok la tine in "paradis"-ul on-line!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eşti foarte frumoasă şi ai un blog e măsură.!

    RăspundețiȘtergere

Judging people is a fruit of not loving people.