duminică, 2 mai 2010

Laugh. Love . Live .

Laugh ♥


Iubesc oameni care mă fac să râd. Sincer, cred că e lucrul care-mi place cel mai mult . Rasul vindeca o multitudine de boli. Radeti ori de cate ori aveţi ocazia , este medicina iefnita .Este cel mai bun mod de a elimina gandurile negative .Marea mea sperata este sa pot rade atat de mult pe cat plang ! Ma concentrez pe a uita durerea din viaţa ! Sa o uit , sa o reduc .. si apoi sa rad . Sa imi pot duce munca la capăt , sa pot iubi pe cineva si sa am curajul de a accepta iubirea înapoi . Si totusi as vrea sa pot sa rad de baiatul pe care aleg sa-l iubesc cand totul se va termina , pentru a evita sa plang pentru el . 
Ca sa razi cu adevarat , trebuie sa inveti sa iti iei durerea si sa te joci cu ea. Si asa , lacrimile unei femei le merită doar .. o ceapă ! Si nici aia ! Stiti nu ..? O ceapa ne poate face sa plangem .. pacat ca nu exista o leguma care sa ne facă sa si radem !


Love ♥Dragostea este o nebunie temporară. Acesta erupe ca un cutremur de pământ şi apoi dispare. Iar atunci când dispare trebuie să ia o decizie. Trebuie să îţi dai seama dacă rădăcinile au devenit atât de împreunate încat este de neconceput ar trebui vreodată să se desparta. Deoarece aceasta este ceea ce numim dragoste. Dragoste nu este dispnee , nu este emoţie trecatoare , ea nu este o adunare de promisiuni sau de pasiune veşnica. Asta este doar starea de a fi "îndragostit" si oricare dintre noi ne putem convinge pe noi înşine ca suntem indragostiti. Dragostea este ceea ce rămane atunci când primele emoţii ale starii de "îndragostitau ars , iar acest lucru este atât o artă cât şi un accident norocos . Eu am avut parte de asta cu cineva special . Noi am avut rădăcini care au crescut adânc in pământ, şi atunci când toate florile au căzut am constatat ca eram un copac, nu doi.
Chiar acum, sunt oameni peste tot în lume, care sunt la fel ca tine, ca mine. Sunt singuri,ducand dorul cuiva.Sunt îndrăgostiţi de cineva de care probabil nu ar trebui . Ei au secrete pe care nu ai crede ca le au.Doresc,visează si spera. Se uita pe fereastra la alti oamenii de pe strada intrebandu-se " oare ei prin ce trec ?" Se întreabă dacă exista acolo , undeva , cineva ca ei . Ei bine .. sunt mulţi asa ! Si am scris asta astfel încât să nu se simta nimeni singur niciodată !

Live ♥O parte din fiecare situatie neplacuta este, ca să spunem aşa, umbra sau reflecţia acesteia : faptul  "nu suferi", dar trebuie sa continui sa te gândesti la faptul suferi. Uneori trăiesc gândindu-ma ca as putea trai în durere, cum multi o fac. Există oameni mai batrani in lume care totusi nu m-au putut ajuta prin exemplul sau prin sfaturile lor pentru a trăi demn şi a fi satisfăcuta de mine ; insa eu cred am puterea de a ridica mereu deasupra nivelului comun al vietii .
Fac cat mai multe lucruri pentru a nu regreta apoi . Nu subestimez niciodata cuvintele potrivite , mai ales atunci cand  vin din directia portivita.Dificultăţile sunt menite să trezească, nu sa descurajeze sufletul. Spiritului uman creste prin conflict. Eu încerc să-mi trăiesc viaţa cu speranţă, iubire şi credinţă ... nu ca unii, ci în felul meu.
Fericirea este natura noastră ; să nu fi fericit este pur şi simplu inutil. Nu este nevoie de nici un efort pentru asta. Dar  este nevoie de unul mare pentru a fi nefericit. Acesta este motivul pentru care aratam uneori atat de obosiţi, pentru că nefericirea este o munca grea . Este foarte dificil sa o menti , pentru că faci ceva împotriva naturii. Mergi spre amonte - asa este nefericirea ! Nu confunda tăcerea cu ignoranta, liniştea cu acceptarea sau bunătatea cu slăbiciunea .4 comentarii:

  1. Le-ai descris genial :x. Dacaa ar exista si un fruct care sa ne faca sa radem .. ce bine ar mai fi !

    RăspundețiȘtergere
  2. Hm .. pe mine la face sa "rad" pepenele :)) . ptc imi place <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Premiul Nobel celui care inventeaza leguma care ne va face sa radem .

    RăspundețiȘtergere

Judging people is a fruit of not loving people.