vineri, 12 martie 2010

Ura este o emotie subestimata.



Nu e usor sa iubesti , e chiar greu . Ajungi sa te schimbi , sa faci compromisuri , greseli . Sa iti asumi riscul de a nu te mai recunoaste , sa te instrainezi . Dar , atunci cand iubirea e mare , toate astea par a fi meritat si totul se leaga , totul e frumos si bine .Iubirea mereu creaza impresia asta de perfectiune pentru ca in esenta asta este iubirea si asa te face sa vezi lucrurile , si e atat de placut in final . Dar asta a fost primul scenariu, insa exista si cel de-al doilea , cel deloc placut dar totusi cel mai intalnit.
Ce faci atunci cand dragostea se dovedeste a fi doar o minciuna ? Pentru cine te-ai schimbat ? Pentru cine te-ai instrainat de tine insati ? Nimic nu mai are sens si ajungi sa te trezesti singura intr-un pat de doua persoane . Doar tu si cu tine , atat de straina tie . E greu sa iubesti dar si mai greu e sa urasti . Sa fi nevoita sa urasti atunci cand ai vrea sa iubesti .

Se spune ca o prietenie se poate termina cu o dragoste ; dar o dragoste cu o prietenie niciodata ! Si pana la urma asa e , pentru ca altfel nu are cum sa fie . Acum hai sa ne uram , ca de iubit nu am fost in stare . E atat de greu si de dureros sa stai intre minte si inima .
Te urasc si stiu ca si tu ma urasti pe mine . E placuta ura noastra .

" Pe o femeie nu poti sa o urasti decat dupa ce ai iubit-o . Ce bine ca nu poti iubi , cu adevarat , decat o singura femeie ! "

Sunt chiar onorata ca am ajuns la acest stadiu . Si eu una ma bucur de aceasta situatie in fiecare secunda pentru ca in sinea noastra stiu ca inca ne dorim . Sincera sa fiu , si eu te-as mai iubi din cand in cand , sau mereu . Lucru ce ma face sa cred ca in final , ura este ( cel putin pentru noi ) o alta forma de a ne spune ca ne iubim .

Daca ne-am iubi din nou, jur ca as face-o asa cum trebuie! Dar hai sa ne mai uram putin , sa ne mai facem sa asteptam , iar atunci cand dorinta va scapa de sub control , sa ma faci sa fiu din nou a ta !


* We are were in love , remember ? 

6 comentarii:

  1. Doamne cat de frumos ai scris aici ,iubirea asta e ca flacara iadului care-ti patrunde prin rani deschise ,la oase si la suflet pana-l arde de tot.
    Poate "jocul"vostru o sa inceteze ,ura e un joc dispretuit de multi .Voua va place aceasta ipostaza ,poate treceti peste zapaceala asta :*.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca ne caracteriza "zapaceala" aia .

    RăspundețiȘtergere
  3. O poveste de dragoste din care nu lipsea "piperul" ( de multe ori e mai bine putina zapaceala decat o monotonie continua ) . Sper ca totul a fost bine .. a fost nu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost .. a fost dupa care nu a mai fost deloc . De .. dragostea apune la un moment dat .

      Ștergere
  4. Imi pare rau sa citesc aceste randuri. Ura nu reprezinta o solutie intr-un sfarsit de relatie. Depinde de oameni cum vor sa se finalizeze o relatie. Din contra, relatiile de iubire se pot termina cu o prietenie frumoasa si sincera in continuare. Nu poate exista ura unde a existat iubire si nu poate exista iubire unde a existat ura! Ceva planuri se contrazic, dar care?(intrebare retorica)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu cred in prietenia de dupa iubire. Eu nu as face fata, as tanji mereu dupa mai mult...

      Ștergere

Judging people is a fruit of not loving people.