vineri, 5 februarie 2010

Ideal ireal





Tot ceea ce este ideal .. sincer iti spun , e ireal . Dar in cel mai fericit caz , e chiar mai bine decat te asteptai vreodata . Eu continui sa cred ca fiecare dintre noi avem Fat Frumosul nostru , doar al nostru . Eu l-am gasit si nu a fost usor . A trebuit sa ajung sa ma cunosc pe mine mai intai , cred ca asta a fost cel mai dificil . El m-a ajutat sa ma descopar , cunoscandu-l . Si de aici lucrurile s-au simplificat si totul a devenit frumos ( cica ) . Vointa si rabdare sa aveti , macar 50 % din cata am avut eu . 
Asa ca , nu cauta baiatul perfect , ci unul cu ale carui defecte sa puteti trai o viata ( sau cat puteti  ) .
Si pe langa asta .. traieste clipa si bucura-te de persoana de langa tine pentru nu va dura pentru totdeauna .Va sosi un moment in viata cand o sa realizezi ca nu mai e cum era . Oamenii se schimba din pacate si totodata din fericire . Iar tu undeva in mijlocul temerilor si nebuniei o sa iti spui ca ai acceptat destul ! Suficient cu lupta , plansul si vina . Iar apoi , ca un copil dupa un acces de furie , ai clipi din nou printre lacrimi si ai vedea lumea prin alti ochi .  Va fi momentul in care te vei trezi la realitate dupa atata timp in care ai visat si ti-ai facut sperante . Iti vei da seama ca este timpul sa incetezi sa speri si sa astepti sa se schimbe ceva  , sau sa astepti ca fericirea  si siguranta sa apara pur si simplu . In viata reala povestile nu au finaluri ca in basme si nu exista garantia renumitului " happily ever after " .
Mai bine traim la intamplare.. mai bine " carpe diem " !


6 comentarii:

  1. Toate asteptam un Fat-frumos pe-un cal alb :)). Dar va veni si unul poate nu chiar asa ,dar va fi perfect pentru noi.
    Si pentru tine va veni :*,ii mai trebuie ceva timp>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer ... multe si multi nu stiu ce inseamna o relatie . Evident nimeni nu se naste cu lectiile invatate , dar unii pur si simplu sunt incapabili sa invete , sa inteleaga . Oamenii sunt egoisti , posesivi si gelosi => nu stiu ca nimeni nu va ramane pentru totdeauna in adolescenta ( si nu numai ) .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Egoismul ma enerveaza foarte mult .. trebuie sa invatam cand e bine sa luptam pentru relatie . Iar cand nu mai are rost trebuie sa stim sa dam drumul , chiar daca doare .

      Ștergere

Judging people is a fruit of not loving people.