sâmbătă, 6 februarie 2010

Intr-o lume nebuna, ia-ma de mana !



                 Încă o zi pierdută degeaba, singura, ingandurata. O zi în care te-am privit dar nu m-ai văzut , pentru ca nu aveai cum sa mă vezi, dincolo de perdeaua de fum in care aproape ma sufocam.
                Încă o zi în care am avut nevoie de a ta vorba buna si de imbratisarea calda... dar am "supravieţuit" si fără tine. Si singura mă voi descurca si de acum încolo. Singura poate nu sunt la fel de puternica incat sa razbat tot ce ma va pune la pamant. Dar sunt îndeajuns de puternica pentru a-mi face drum prin viata . Am realizat ca nu mai am nevoie de tine ca la inceput.
Si mă bucur. 
             Dar ştiu ca va veni o zi în care îmi voi aminti de tine , chiar si fara sa vreau , pentru ca am crezut in tine si asta nu o voi uita. Ai fost un vis, o speranta, o incercare. Ai fost toate astea la un loc , neimplinite. Ai fost mai mult de atat, ai fost o greseala ! Dar ai fost greseala mea.. si doare. 
Vina mea, a ta , a nimanui ... 

~ Zambetul dulce,lacrimi aduce.~




7 comentarii:

  1. Actualizarea a mers perfect :*.
    Tu nu depinzi de nimeni ,daca pentru el esti o optiune si nu o prioritate.

    RăspundețiȘtergere
  2. " Singura poate nu sunt la fel de puternica.. dar sunt îndeajuns de puternica. " -- PUR SI SIMPLU PERFECT SPUS .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da , ma gandesc ca in interiorul noastru toate suntem puternice .. trebuie doar sa stim cum sa fim puternice si prin ce.

      Ștergere
  3. Superba postarea .. chiar voriam sa-ti spun ca citesc cu mare drag si placere bloggul tau . Ahh era sa scriu "citesc despre drogul tau" :)).

    RăspundețiȘtergere

Judging people is a fruit of not loving people.