duminică, 31 octombrie 2010

Leapșa !



Am primit o leapsa-chestionar de la Ramonel ,multumesc frumos ! Pupupupup.
Sa incepem :

Cel mai de pret lucru : Viata , sanatatea si iubirea . [ 3 ... ]


Cand sunt suparata : E sfarsitul lumii , sau ba din contra ! Ma gasiti in 2 ipostaze :

1) Plangandu-mi de mila pe podeaua din bucatarie [ eu , murdara de ciocolata peste tot ] si gandindu-ma cum de o "martira" ca mine a patit asa ceva [ + alte mii de simptome ale depresiei cronice de care sufar de cativa ani ]

2) Petrecand printr-un "bar" , cum zice mama la pub [ aaa , nu ca in dictionar l-am gasi tradus altfel , dar totusi bar , bodega , carciuma , taverna , :))) nu mami , nu !! suna jignitor ! ]. Cum ziceam , petrecand printr-un pub cu prietenii mei care , in momentul acela reprezinta singura mea scapare. Depinde de starea mea de spirit.

Cand vreau sa ma relaxez : Ma uit la un film frumos sau pur si simplu stau si nu fac nimic ascultand muzica .

Cea mai frumoasa vacanta: Toate vacantele sunt frumoase si au micile lor , ummm , secrete :*.

Locuri unde as trai: Oriunde m-as simti bine si in siguranta . De distractie nu mai spun ..

Cea mai fericita am fost: Atunci cand viata mi-a dat ce am dorit , dupa mult efort si multe nopti nedormite in care ma framanta gandul " oare .. ? " . Pacat ca apoi mi-a si luat , sau poate i-am dat eu drumul . Never mind .

Nu spun nu propunerii : Ciudatica intrebare. Nu prea stiu ce sa raspund :-" =)) hahaha .

Ma feresc de : Tradare , dezamagire , minciuna , lasitate , esec , abandon , prieteni falsi , tantari ( mai ales tantari ! )

Am emotii cand : Sustin un examen/test important si de cele mai multe ori cand ma aflu in preajma persoanei pe care CRED sau cu putin noroc o iubesc .

Regret ca : Regret .. ? Era o vorba " sa nu regreti nimic din ce te-a facut odata fericit " , nu mai pot spune ca regret ca l-am intalnit pe " X" sau "Y" , persoane despre care scriu des aici si care, DA ma faceau fericita . Pot sa spun doar ca regret faptul ca nu am mai putut face nimic pentru a nu ii pierde . Regret ca sunt naiva , si uneori copilaroasa [ ha ] , regret ca pierd mult timp a` prost destul de des , regret ca uneori vorbeste gura fara mine , regret notele mai putin bune pe care le.am luat la scoalaaaaa [  ma mustra constiinta ] si probabil sirul continua .

Nu as renunta niciodata la : Viata , credinta , demnitate , onoare , iubire , parinti , prieteni , EL .

Cei mai buni prieteni : Cei mai buni prieteni , sunt pur si simplu o a 2 a familie . Citez " un prieten este un inger fara aripi " . Pur si simplu am iubire si respect infinit pentru ei !

Ma enervez cand : Cand fac gafe , cand cineva amana ceva pe ultimul moment sau nu se tine de promisiuni , cand nu obtin ceea ce imi doresc sau cand pierd ce am obtinut ! De fel sunt o fire calma , dar cand ma aprind .. ma aprind !

O zi perfecta : Tanjesc dupa zile deasta in continuu . Nu stiu ... au fost , inca sunt si cu siguranta vor mai fi . Mi-ar trebui o dimineata intreaga sa descriu o zi perfecta pentru mine . Fac rezumat :)) .
Sa ma trezesc de buna voie undeva intre orele 9-10 . Sa ies din a mea  minunata camera care ar fi curata si sa ma intampine mami sa-mi dea o imbratisare asa ca de " Buna dimineata " . Apoi blablabla baie , spalat pe fata , mancare , spatal pe dinti, schimbat din pijamale ,luat haine frumoase , putin machiaj , parfum... si sa ma duc pe la al meu iubit sa ne uitam la un film , sa radem , sa ne jucam , tralala , de-ale noastre . Apoi sa ies cu fetele mele la un pahar de vorba , iar mai pe seara ,din nou, cu iubitul . O plimbare asa pe racoare .. pana mai tarziu :"> .


Chestionar .

Ce te motiveaza sa scrii pe blog?
Viata in general ( generalitati , pareri , idei , intamplari , chestii de genul ) dar mai mult povestile ( mele ) de iubire ... esuate sau nu .


Cum reactionezi la comentarile negative ?Prin 2010 , cand am facut acest blog , nu l.am facut neaparat pentru a fi citit de o colectivitate si nu prea ma asteptam. L-am facut doar pentru a-mi descarca energiile scriind ceva , si ptc nu am vrut sa le pierd am apelat la tehnologia secolului 21 ( am si jurnal dar.. lene ) . Asa ca nu stiu ce sa zic , sa fie totul in limita bunului simt . Oricum , nu cred ca ar fi cazul unor astfel de comentarii referitor la ce continut are blogul meu .


Cum te-a schimbat pe tine blogul ?Sau alte personae care le-ai cunoscut in blogosfera?Pe mine in niciun fel aparent . Pe altii , nu stiu , nu m-am interesat si nici nu ma gandeam ca as fi putut sa schimb pe cineva prin ceea ce scriu ..


Cine te-a influentat sa faci blogul ?
Eu. Propriul meu lider .


Inima ta este intreaga ?
La propriu sigur e ca altfel eram in Rai acum , acolo unde imi e locul , hehe . Cat despre figurat , ce pot sa zic .. momentan se reface dupa o a 2 a catastrofa emotionala. Dar am o inima buna si puternica , se face ea bine . ( actualizare : Acum e undeva intre 70 - 80 % , pentru ca ne-am impacat , hihihi . )



Placi pe cineva ?
M-am lasat de sportu asta , dar astept pe cineva care sa ma motiveze sa il reincep. ( actualizare : Ce mincinoasa eram ... ca tot pe al meu il placeam si cand eram despartiti , doar ca ma gandeam ca nu mai putea fi nimic intre noi )



Persoana aceea te place pe tine?
Cum ziceam , nu exista. Si daca exista momentan nu a facut nimic pentru a-mi atrage mie atentia asa ca e irelevata intrebarea . ( actualizare : hahaha , in fine , exista acum , si ma placeeee :"> )



Vrei sa dai aceasta leaspsa-chestionar si altcuiva ?
Umm , da . Dar imi e cam lene :)). Cine citeste e liber sa o ia si sa o completeze . Pont : fiti originali :*.


9 comentarii:

Judging people is a fruit of not loving people.